Donacije

Iako nam je odličan rabljeni Renault Trafic kombi stigao,

još uvijek je u tijeku akcija skupljanja donacija kako bi što prije vratili posuđeni iznos.
Pridružite nam se donacijom, svaka mala rine naprid!!!


 
 

Klub broji preko stotinu članova, od kojih sedamdesetak aktivnih natjecatelja u klasama Optimist, ILCA, 420 i FD. Sa ponosom možemo istaknuti da su naši natjecatelji u zadnjih 20 godina nosioci medalja na nacionalnim, europskim i svjetskim prvenstvima.(O Klubu/ Rezultati )

Za postizanje takvih rezultata potrebno je puno rada i odricanja, a troškovi su veoma visoki te kao klub nastojimo osigurati što bolje uvjete i opremu. Na sreću ili žalost, nismo u sklopu nautičkih Marina te je financiranje zbog istog otežano pošto nemamo prihode od primarnih djelatnosti. Kao amaterski klub financiramo se iz proračuna i vlastitim sredstvima, prvenstveno članarinama.

Trud i rad tijekom cijele godine prezentira se na važnim natjecnjima u cijeloj Hrvatskoj, kao i na najprestižnijim međunarodnim regatama po cijelom Svijetu.Našim jedriličarima za putovanje na  regate potrebno je sigurno vozilo, odnosno kombi, koji može prevesti 9 članova te vuči prikolicu s jedrilicama i gumenjakom.
 




Projekt prikupljanja sredstava za nabavu novijeg KOMBIJA jedriličare će signurno prevoziti na regate sa kojih nose brojne medalje zlatnog, srebrnog i brončanog sjaja.
 

Ovim putem tražimo vašu pomoć kako bi prikupili nedostala sredstva!

 

Pridružite nam se uplatom na naš račun za donacije: 

IBAN: HR5924020061500122105 

SWIFT/BIC: ESBCHR22  

Banka: Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Model poziva na broj primatelja: 99

Opis plaćanja: Donacija za kombi

Iznos: sukladno mogućnosti i želji
 

Pojedinci i tvrtke koji doniraju 1 000,00 € imat će priliku oglasit se na kombiju, dok će ostali biti uvršteni na pano koji će se prezentirati na našim regatama. Ako ste vi ta pravna osoba, javite nam se putem vega@vega.hr kako bi vam omogućili dokumentaciju za poreznu olakšicu.



  
Ciljana sredstva:           30 000,00 €      
Prikupljena sredstva: 1/2
Broj uplata do 30.04.2023. 96