Regata Mrduja Optimist Kup 2012 – Split



Članovi jedriličarskog kluba VEGA, Alex Kolić, Sara Muješić, Alberto Perković, Nora Glušić, Ivo Ramić, Mateo Kovačić, Cedric Krajinović, Deni Martinović i njihov trener Ivan martinčić – Marta, ovaj su vikend boravili u Splitu gdje su učestvovali na regati "Mrduja Optimist Kup 2012. - Memorijal Boris Vujnović" za klasu Optimist u organizaciji jedriličarskog kluba Labud.
 
Posljednjeg dana regate nije bilo jedrenja, vjetar se nije pojavio niti sa najmanjim refulom tako da je Regatni odbor podignuo Kodeks iznad A i tim činom i službeno stavio točku na 'i' ovogodišnjem izdanju Mrduja Optimist Kupa memorijal Boris Vujnović. U četiri dana regatavanja ukupno je odjedreno 11 plovova, žuta grupa 6 i plava 5, jedrilo se po svakakvim uvjetima tako da je svatko našao uvjete za sebe.

 

Najbolji na ovogodišnjem izdanju regate Mrduja Optimist Kup 2012. - Memorijal Boris Vujnović bio je Leon kljuš (JD Val) ispred Svena Stevanovića (JK Maestral) i Karle Šavar (YC Zagreb).

-Rezultati-
 
Članovi JK VEGA vratili su se kući s ukupno 4 pehara: SARA MUJEŠIĆ dobila je dva pehara; prva djevojčica do 12 godina i treća djevojčica ukupno, IVO RAMIĆ dobio je pehar za drugo mjesto dječaci do 12 godina i četvrti pehar dobio je naš klub kao treći po rezultatu na regati.



(ia&sr)